perjantai 22. huhtikuuta 2016

Weeding and Butterflies (vko 16)

Viikonloppu meni ohitse nopeasti ja oli aika palata töiden ääreen Botanic Gardenille.  Maanantaina Peter antoi meille tehtäväksi siivota kasvihuoneen, jossa siirsimme kasveja, istutimme kannoja ja veimme käytetyt ruukut oikeille paikoilleen. Kitkimme myös päivän aikana kukkapenkkejä, mutta niiden kitkentä jäi kesken.



Tiistaina jatkoimme kukkapenkkien kitkentää ja siistimme pensasaitaa, mikä osoittautui yllättävän vaikeaksi :D Pensasaita oli tiheä, ja leikattavat ylimääräiset puut olivat sen keskellä. Aidan toisella puolella oli puinen aita, jonka alapuolella oli kanaverkkoa ja työkalut eivät oikein mahtuneet puuaidan rakojen välistä, mikä vaikeutti entisestään puiden poistoa. Kuitenkin useiden yrityksien jälkeen onnistuimme sahaamaan ylimääräiset puut pensaisaidasta.



Keskiviikkona Riikka oli sairaana, joten minä ja Milla menimme töihin. Työpäivämme alkoi Perhoshuoneessa kasvin uudelleen istuttamisella, jonka jälkeen veimme haketta perhostalon sisään ja uloskäynnille. Pääsimme myös osallistumaan perhosten kotiloiden hoitoon: laitoimme perhosen kotiloita liimalla tikkuun kiinni, jotta ne voisi ripustaa niille täydelliseksi suunniteltuun "hautomoon". Kävimme myös päivän aikana kasvikierroksella, jossa meille kerrottiin puutarhan historiasta ja joistakin kasveista jne. Päivän päätteeksi siistimme kukkapenkkejä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti